Infoisinfo Nederland

QBXS
Standbouw in Raalte

www.qbxs.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 057236218?

Adres

Overkampsweg 16b. P.C. 8102PH, Raalte, Overijssel.
Toon kaart


Wat moet je weten over QBXS

Stands in Raalte, Beurs in Raalte, Standmateriaal in Raalte

BETAALBARE STANDBOUW OP MAAT
Qbxs ontwerpt en bouwt uw beursstand op maat in de huisstijl van uw bedrijf. We verzorgen voor diverse firma’s de gehele standbouw en beurspresentatie. Dit doen we voor grote-, maar ook voor kleine organisaties. De formaten van de presentaties variëren en zo ook de locaties. We bouwen net zo makkelijk in Hardenberg als in Parijs.
Standbouw op basis van standhuurStandbouw doen we hoofdzakelijk op basis van verhuur. U koopt dus geen stand maar huurt per keer de stand die u dan nodig heeft. In ons magazijn hebben we een grote voorraad standonderdelen waaruit de stands worden samengesteld. U huurt dus voor de duur van de beurs de stand, zonder grote investeringen en zonder lang lopende contracten.Qbxs verzorgt het hele traject van een stand huren. Wij maken het ontwerp en vervolgens verzorgen we de opbouw op de beurslocatie. De stand wordt kant en klaar opgeleverd inclusief reclame/belettering, verlichting, meubilair enzovoort. Na de beurs verzorgen we de afbouw en nemen we de huuronderdelen weer mee voor hergebruik.StandontwerpOp basis van uw huisstijl, uw producten en uw wensen als gebruiker maken we een passend ontwerp. Het uitgangspunt is dat wij visualiseren wat u wilt presenteren. Natuurlijk is het budget ook een bepalende factor. Vooraf ontvangt u een duidelijke offerte en ook wij houden niet van verrassingen achteraf…
Het bedrijf Qbxs standsIn Raalte, midden in het Overijsselse Salland, is Qbxs stands gevestigd. Qbxs ontwerpt en bouwt stands in hout- en systeembouw.
In overleg met u verzorgt Qbxs het hele traject van uw beursdeelname. Wij ontwerpen uw stand, produceren zelf de benodigde onderdelen en verzorgen het uiteindelijke op- en afbouwen van uw beursstand op locatie. Een bedrijf met korte lijnen. Voor onze klanten verzorgen we betaalbaar maatwerk, afgestemd op uw beschikbare budget. Daarnaast verzorgt Qbxs stands ook de vormgeving en uitvoering van expositieruimtes, evenementen of in-huis bedrijfspresentaties.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Standbouw doen we hoofdzakelijk op basis van verhuur. U koopt dus geen stand maar huurt per keer de stand die u dan nodig heeft. In ons magazijn hebben we een grote voorraad standonderdelen waaruit de stands worden samengesteld. U huurt dus voor de duur van de beurs de stand, zonder grote investeringen en zonder lang lopende contracten.Qbxs verzorgt het hele traject van een stand huren. Wij maken het ontwerp en vervolgens verzorgen we de opbouw op de beurslocatie. De stand wordt kant en klaar opgeleverd inclusief reclame/belettering, verlichting, meubilair enzovoort. Na de beurs verzorgen we de afbouw en nemen we de huuronderdelen weer mee voor hergebruik.

Diensten

Beursstand hurenBij ons kunt u uw beursstand huren. Bij het huren van een stand bespaart u kosten omdat wij de onderdelen van de beursstand na de beurs recyclen en hergebruiken. Als u bij ons een stand huurt hoeft u zich geen zorgen te maken over de beursstand aan het einde van de beurs. Zo bent u ook milieubewust in uw beursdeelname! Qbxs heeft al diverse projecten en beurs presentaties mogen realiseren. Bekijk onze projecten, zodat u een beeld krijgt van de professionele beursstand die u kunt huren.
Op de beurslocatieNatuurlijk zorgen wij er voor dat wij voor u de beursstand plaatsen en na de beurs ook weer ophalen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de standbouw en kunt u met de volle 100% op uw eigen business richten. Wij kunnen de beursstand op elke beurs in Nederland plaatsen, maar wij plaatsen ook stands in bijvoorbeeld Parijs, Londen, München en vele andere steden in Europa. Vraag naar de mogelijkheden.Het ontwerp van uw beursstandOm tot een mooie en professionele beursstand te komen, gaat Qbxs samen met u de beursstand ontwerpen. Op basis van de huisstijl van het bedrijf en uw wensen maken we een passend standontwerp. Het budget van u is natuurlijk ook bepalend. Daarmee rekening houdend gaan wij een mooie stand ontwerpen.
Lees verder...

Merken

Qbxs, Aluvision, Schagen infra, Salverda bv, , Maan Group, Goliath games, Cofco Inc. Prolock, Combiboard, Profextru, Heli Holland, Brink Climate systems, Rabobank, ExplainIT, IVS systems, Eurol Lubricans,Dennebos Flooring, +d, h-concept, Farouk Systems, Tauw bv, Python bv, Provincie Overijssel, Planmotion, People Creating Value, Orly, Oeverbescherming.nl, Nevi-Pianoo Mecc Alle, Brinkmann &, Niemeier, Luxform BV, Het Literatuurhuis, De DeventerSalon, Klink-Nijland bv, Huyskamps Fijnhouthandel b.v., Hubbard bv, Etty Hillesum Centrum Deventer, Engel &, Bengel, Delta Products b.v., Cowane bv, Cotap bv, Capital ID, Addcomp bv, CSI Twente, Thermoking, Multiline b.v. Kids Rights, ILFU, Oosterwechel vloeren, Happy Goat bv, Bosgoed bv, ,

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag tot en met vrijdag 8:30 17:00

Afhankelijk van onze activiteiten zijn we er wel of niet. Voor bezoek graag bellen!!

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Bankoverschrijving

Beoordelingen van QBXS (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe